Здравейте колеги ! Днес взех един акумулатор на старо за моята 156-ца 1.8тс обаче гледам ,че я дават до 61ампера а акумулатора който взех е 74... Та се чудя дали може да е проблем това ? Говорих с един ел майстор каза ,че нямало какво да стане...Вашите мнения какви са ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор на старо за 156
Collapse
X
-
Капацитета на акумулатора в един автмобил се подбира от кубатурата на автомобила и броя и мощността на отделните консуматори. В случая няма никакъв проблем , стига акумулатор с този капацитет да влиза добре и закрепва в гнездото. Не съм сигурен обаче дали генраторите са еднакви на различните двигатели , но за такава малка разлика не би било проблем.Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от AutoTeamVercelli Покажи съобщение...Днес взех един акумулатор на старо за моята 156-ца 1.8тс обаче гледам ,че я дават до 61ампера а акумулатора който взех е 74...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТъй и тъй си го взел вече, сигурно не си дал много пари за стар акумулатор - кво го мислиш толкова ... Колкото изкара. Нищо няма да ти стане на колата, най-много да ти светне лампата на еърбега по някое време
Comment
-
Нямаш грижи , щом се е събрал в кутиятаСега остава да оцелее ... Ако го бива , ще изкараш лятото според мен и ще го мислиш на зима
Моя , въпреки че беше български и на 7 години , се предаде зимата в най-големия студ. До преди това си палеше . Пък ако търсиш по-нататък нов , драсни и ще те ориентирам долу горе къде какво се предлага , че ги пообиколих повечето
Успех
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеНямаш грижи , щом се е събрал в кутиятаСега остава да оцелее ... Ако го бива , ще изкараш лятото според мен и ще го мислиш на зима
Моя , въпреки че беше български и на 7 години , се предаде зимата в най-големия студ. До преди това си палеше . Пък ако търсиш по-нататък нов , драсни и ще те ориентирам долу горе къде какво се предлага , че ги пообиколих повечето
Успех
Comment
-
На моята Жигула непрекъснато ми го крадяха и накрая си купих от една морга един акумулатор за 20 лева - 74 амперчаса и го сложих, заварих го с два винкела, а на капака на жигулата сложих 3 ключалки. Направо им скрих топката. После се опитваха да го режат с флекс (откъде са взели ток незнам), но явно са се уплашили и повече не са я пипали
Та мисълта ми е, че ладата 48 амперчаса са и супер, а аз и набутах 74 и нямах никакъв проблем. Палеше като Мазерати - веднагаALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
Comment